Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia uitgegroeid tot een sterk familiebedrijf met een toonaangevende positie in Nederland en België. Mondiaal behoren zij tot de top vijf van tentoonstellingsontwikkelaars en -producenten. Door vestiging in Rijksmonument De Ploeg, ontworpen door de wereldberoemde architect Gerrit Rietveld, wordt hun internationale status als technisch creatieve smaakmaker bekrachtigd.

Bruns ontwikkelt tentoonstellingen en hightech exhibits voor musea, science centra en informatie- en bezoekerscentra. Projecten kunnen zijn op het gebied van interieur, vitrines, multimedia-hulpmiddelen, maquettes, verlichting, grafische vormgeving, e.d.
Gerealiseerde projecten zijn Rijksmuseum Boerhaave, Museon, Madurodam, Anne Frank Huis, Tropenmuseum, en vele andere in binnen- en buitenland.

Patrick Vermeire, commercieel directeur, zal ook ingaan op het bijzondere produktiegebouw De Ploeg, een architectonische parel van licht, lucht en ruimtelijkheid. Daarnaast toont hij diverse voorbeelden van de uiteenlopende projecten die zij hebben ontwikkeld en uitgevoerd bij de (her)-inrichting van musea en tentoonstellingsgebouwen.

2019 02 Bruns Logo