2018 04 07 Expositie  

 

Zaterdag 7 en zondag 8 april 2018  12e Amateur Kunstenaars Expositie in Gemeentehuis Leiderdorp
Willem-Alexanderlaan 1, Leiderdorp

Gemeentehuis Leiderdorp blijkt prima expositieruimte
80 amateurkunstenaars hebben in het weekend van 7 en 8 april deelgenomen aan de Grote Expositie in het Atrium van het gemeentehuis aan de Willem-Alexanderlaan.

Vanwege de verbouwing in De Sterrentuin had de gemeente haar ontvangstruimte in het gemeentehuis Leiderdorp ter beschikking gesteld.

Het atrium was voor de duur van het weekend met panelen voor het hangende werk en stevige tafels voor het staande werk omgevormd tot een grote en lichte expositieruimte, waarin zo’n 160 kunstwerken fraai tot hun recht kwamen.

Toen wethouder Jeff Gardeniers de tentoonstelling zaterdag om 11 uur opende, was het al razend druk met veel exposanten en belangstellenden. Zij werden prettig verrast door het niveau van de werken: tekeningen, etsen, schilderijen in olieverf, acryl en aquarel, foto’s, textiele werkvormen, ruimtelijk werk, hout/steen beeldhouwwerk, glas en keramiek.

Voor de eerste keer vond de expositie voor amateur-kunstenaars, die de Kunstkring iedere 2 jaar organiseert, plaats in het Leiderdorpse gemeentehuis. En dat pakte voor de 530 bezoekers achteraf helemaal goed uit. ‘We kregen alleen maar positieve reacties’.

2018 04 Keramiek Collage   2018 04 Schilderijen Collage   2018 04 Expo1
Klik op Foto’s Beeldhouwkunst (o.a. keramiek, hout, glas)
Klik op Foto’s Schilderijen