201702 Allard van Hoorn Leiden 1968

24-01-2017, aanwezig 13.45 uur

Excursie naar AkzoNobel Center
tentoonstelling ‘Culture of Colors’
in Amsterdam

Deelname € 5,00 per persoon
Inschrijven uitsluitend in de pauze
van de lezing op 13 december a.s.

2017 01 AkzoNobelMet de tentoonstelling ‘Culture of Colors’ neemt de AkzoNobel Art Foundation u mee op reis door de collectie. Een reis dwars door de verschillende lagen en thema’s van de collectie waarbij kleur als verbindend element, in al zijn complexiteit, de leidraad is waarmee de gehele tentoonstelling doorweven is. Met kleur als leit motif reflecteert de tentoonstelling op kunst, cultuur, natuur, duurzame ontwikkelingen, de verschillende aspecten van het leven en de talloze manieren waarop kleur deze thema’s beïnvloedt.

De tentoonstelling laat het multidisciplinaire karakter van de collectie zien. Traditionele technieken worden gepresenteerd naast nieuwe media, in harmonie met elkaar. Ook wordt de geschiedenis van de collectie verkend; werken uit de beginperiode van de verzameling hangen zij aan zij met schilderijen waarvan de verf nog moet drogen. Hedendaagse meesters naast de talenten van nu en van morgen. 

De rondleiding vindt plaats op dinsdag 24 januari 2017, aanvang 14.00 uur bij het AkzoNobel Center, Christian Neefestraat 2, 1077 WW te Amsterdam en duurt ca. 1,5 uur.
Fotograferen zonder flitslicht toegestaan.
Deelnemers gaan op eigen gelegenheid en kosten naar de tentoonstelling.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer, 5 minuten lopen van Station Amsterdam·Zuid. Betaald 2017 01 AkzoNobel Routeparkeren in omgeving.
U dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn bij de hoofdentree van dit Center.

Voor meer informatie over de Art Foundation:
www.artfoundation.akzonobel.com